És increible que la natura demani a crits ajuda, però més increible és que ningú l'escolti (Capra)

Qui som

Beluga (Delphinapterus leucas). El nom de beluga deriva de la paraula russa byelukha, que significa (blanc). No són balenes, sinó que pertanyen a la família dels dofins. Neixen amb la pell de color fosc, que canvia a gris per finalment adquirir un color marfil o blanc. Tenen una gran varietat de músculs facials que els hi permeten canviar l’expressió de la cara, a més d’un coll flexible. La seva visió està preparada per veure dins i fora de l’aigua. Disposen d’una àmplia gamma de sons, també se’ls anomena canaris de mar. Viuen tant en aigües salades com salobres. Les seves principals amenaces són la caça, la contaminació i destrucció de l’hàbitat, i les dofineres.

Remarquem alguns dels trets d’aquest animal ja que ens hi sentim identificats.

B-luga. No pretenem ser una entitat dedicada a activitats empresarials, sinó una d’implicació i conservació del medi. Disposem d’un gran ventall de propostes de treball, amb intenció d’acostar el mar a tots els públics, per això exportem els projectes a qualsevol àrea geogràfica i els adaptem a les inquietuds i necessitats personals de cadascun dels nostres usuaris. B-luga és conscient que la situació actual dels oceans no és la idònia, però des de l’optimisme i amb idees innovadores i refrescants volem apropar-nos al que creiem més important, la conservació del medi marí.

Per englobar totes i cadascuna de les línies de treball, hem creat quatre vessants: infants, adults, recerca i eco-stuff.

Infants i Adults. El nostre objectiu és sensibilitzar a nens i adults en l’àmbit marí, oferint diferents activitats i propostes ambientals, ja que conèixer el litoral és clau per la seva conservació.

Recerca. Els oceans segueixen sent uns dels medis més desconeguts. En ell encara hi queden molts secrets per descobrir, ja que hi ha una manca de recursos, suport i idees creatives que B-luga vol oferir, prioritzant la conservació del medi aquàtic i tot allò que l’engloba.

Eco-stuff. B-luga no seria un projecte complert sense una secció dedicada a la difusió i promoció de la consciència ambiental. Amb aquesta secció es vol arribar a tots els públics a través d’un ampli ventall de propostes.

  • Cercador