És increible que la natura demani a crits ajuda, però més increible és que ningú l'escolti (Capra)

ADULTS I GENT GRAN

B-luga va néixer amb l’objectiu d’oferir activitats d’oci i temps lliure orientades a la divulgació, protecció i conservació del medi marí per a persones de totes les edats.

Les persones adultes disposen de poc temps lliure; la vida professional, familiar, i la immersió en el món laboral fa que l’oci quedi reduït i es deixin de dur a terme activitats que es feien en edats anteriors. Però cada cop més, els adults volen aprofitar aquest temps per a fer alguna activitat que els resulti entretinguda, alhora que aprenen coses noves.

És per aquest motiu que B-luga ofereix activitats de lleure per adults com ara sortides, tallers, batejos i cursos de submarinisme i xerradisses, donant-los la oportunitat d’endinsar-se en el món del medi marí:

Sortides: Les sortides són una part important de la nostra programació, ja que entenem que en el temps lliure s’ha de tenir a l’abast un ampli ventall d’activitats on escollir. Les sortides són una bona manera de trencar amb la dinàmica del dia a dia, tot aprenent nous conceptes.

Tallers: Una bona manera d’introduir als adults en el món de l’aquariofília, fomentant una afició perdurable en el temps.

Xerradisses: Pretenen ser una oportunitat de participació per als adults. B-luga aporta el coneixement de tot allò après des de la teoria; d’una forma dinàmica, aportant informació clara i accessible; i els participants contribueixen amb les seves pròpies vivències personals.

Batejos i Eco divers: Els cursos de submarinisme, tant si es fan per motius professionals com si es fan per practicar activitats de lleure, són una oportunitat única per educar, per potenciar noves habilitats, per adquirir nous coneixements en un hàbit fóra del quotidià, i per treballar l’educació ambiental en el mateix medi, ja que des de B-luga creiem que mai és tard per seguir aprenent.

  • Cercador