És increible que la natura demani a crits ajuda, però més increible és que ningú l'escolti (Capra)

ECO divers

Els cursos de submarinisme, tant si es fan per motius professionals com si es fan per practicar activitats de lleure, són una oportunitat única per educar, per potenciar noves habilitats, per adquirir nous coneixements en un hàbit fóra del quotidià, i per treballar l’educació ambiental en el mateix medi, ja que des de B-luga creiem que mai és tard per seguir aprenent.

PADI és la principal organització de submarinisme a nivell mundial. Amb més de 40 anys d’experiència, el seu principal objectiu és la formació de submarinistes a través de  l’educació i l’experiència.

De l’experiència que té PADI en la formació de bussejadors i l’experiència que té B-luga en educació ambiental sorgeix ECO divers, una forma ambientalment responsable de bussejar en àrees naturals, amb l’objectiu de gaudir, apreciar i estudiar llurs atractius naturals, A través d’un procés amb un impacte ambiental baix es promou la conservació I es garanteix el benestar de les comunitats marines que hi habiten.

ECO divers ofereix 5 tipus de cursos:

Open Water diver: Per les persones que volen començar en el món del submarinisme.

Advance Open Water diver: Per aquells submarinistes que volen incrementar les seves tècniques de busseig.

Rescue Diver: Amplia els coneixements que ja es tenen sobre com prevenir els riscos i com gestionar-los si succeeixen.

Divemaster: Per aquells submarinistes que volen començar una carrera professional en el món del busseig.

Green Diver: Curs complementari a l’open water diver, l’advance open water diver i el divemaster. Els objectius del curs són minimitzar els impactes ambientals derivats del busseig i augmentar la consciència i el respecte per al medi ambient. Els trets característics del curs són:

  • Té una durada d’1 o 2 dies depenent del curs de PADI que es realitzi.

  • El curs també està dirigit a qualsevol persona que ja sigui submarinista.

  • Consta de part teòrica (2 o 4 hores) i part pràctica (1 o 2 immersions).

  • S’aprendrà a reconèixer les comunitats marines de les zones on fem immersió a partir d’espècies característiques de les mateixes; i reconèixer els danys antropogènics causats en el medi marí i la forma d’evitar-los.

  • Impartit exclusivament per B-luga.

 

Si vols més informació contacte amb nosaltres.

  • Cercador