És increible que la natura demani a crits ajuda, però més increible és que ningú l'escolti (Capra)

Casals

Els casals sĂłn una proposta educativa de lleure per a cobrir una demanda social; fer compatibles els horaris laborals de les mares i pares amb la imprescindible atenciĂł als fills i filles durant el perĂ­ode de vacances escolars.

B-luga ha dissenyat 4 tipus de casals, fent-los coincidir amb les vacances escolars, Casal d’hivern (de Nadal), Casal de Primavera (Setmana Santa) i Casal d’Estiu.

En els casals, pretenem que els infants gaudeixin i aprenguin alhora que es relacionen amb altres infants en el seu entorn habitual, per això totes les nostres activitats tenen una vessant educativa i una de més lúdica.

En definitiva, B-luga proposa uns casals divertits, alhora que didàctics, per a què els infants segueixin creixent com a individus amb actituds i valors positius.

AmbientaciĂł

El casal seguirà un fil conductor, el qual permet, no només crear un sentit entre les activitats, sinó que també facilita que els infants s’integrin, els estimula i els introdueix a una realitat que afavoreix l’aprenentatge.

Per cada cicle hi ha una ambientació durant tot el període que dura el casal. Aquesta es desenvoluparà en diferents centres d’interès, que tindran una durada setmanal, facilitant així la possibilitat d’inscriure els participants per setmanes.

Activitats i Objectius

Les activitats giren al voltant d’un centre d’interès, que els motiva i ajuda a trencar amb la rutina.

Els principals tipus d’activitats sĂłn: activitats sobre el coneixement del medi natural i social, jocs de grup (gimcanes, jocs de pistes…), d’aigua i d’educaciĂł fĂ­sica, excursions, tallers i activitats d’expressiĂł corporal.

Els objectius dels casals s’adapten a les edats dels participants. Aquests no els treballarem de manera concreta sinó de forma natural mentre es realitzen les activitats.

 

Si vols més informació, contacta amb nosaltres.

 

  • Cercador