És increible que la natura demani a crits ajuda, però més increible és que ningú l'escolti (Capra)

Gent Gran

La jubilaciĂł provoca uns canvis bruscos d’activitat, estatus social i situaciĂł econòmica, que sinĂł s’enfoquen de forma adequada poden acabar derivant en depressiĂł. És per això que des de B-luga emfatitzem la importĂ ncia de mantenir-se ocupat, fer vida social, trobar hobbies que els hi agradin i omplin, fomentar responsabilitats… en definitiva, crear un marc social on l’envelliment actiu i participatiu ens asseguri la qualitat de vida i el benestar de les persones.

Entenem l’envelliment com un procés dinàmic que s’ha de veure afavorit a partir d’activitats innovadores que valorin la riquesa humana i social que aquest col·lectiu aporta a la societat. Enfoquem aquestes activitats en el Mar Mediterrani, ja que és un medi que tenen a prop i del que poden gaudir; entenent que la millor manera de gaudir-lo és de del coneixement. Totes aquestes consideracions ens han dut a crear tres vessants de treball:

Sortides: Les sortides són una part important de la nostra programació, ja que entenem que un envelliment satisfactori implica tenir a l’abast un ampli ventall d’activitats on escollir. Les sortides són una bona manera de trencar amb la dinàmica del dia a dia, tot aprenent nous conceptes.

Tallers: Creiem que els tallers són una bona manera de complir amb els objectius marcats, però la mancança genèrica que tenen és la falta d’obligacions diàries. B-luga pretén trencar amb aquesta dinàmica creant responsabilitats quotidianes a partir d’una afició perdurable en el temps.

Xerradisses: Pretenen ser una oportunitat de participació per a la gent gran. B-luga aporta el coneixement de tot allò après des de la teoria; d’una forma dinàmica, aportant informació clara i accessible; i els participants contribueixen amb les seves pròpies vivències personals.

 

Fes click aquí si vols veure el nostre catàleg.


  • Cercador